Konec školního roku, ten slavný den, na který se těsí snad všechny děti na světě.

Co my jsme všechno sihli během tohoto měsíce?

Nezapomněli jsme se rozloučit s předškoláky. Letošní závěrečná besídka byla náhradou tak trochu i za den matek i otců, děti měly dárečky utvořené pro maminky ještě k velikonocům, které se kvůli letošní karanténě nekonaly…

V březnu jsme se také měli zúčastnit soutěže mateřinka, na kterou jsme si připravili vystoupení Popeláři. Bylo tématicky laděné podle programu naší školy, neboť nejsme obyčejná škola, ale EKOŠKOLA. Toto vystoupení jsme tak trochu vytvořili jako reklamu na EKOŠKOLU. Pyšně jsme ho tedy předvedli širové veřejnosti na závěrečné besídce i s vysvětlením oč jde a bylo to zároveň forma informování široké veřejnosti o naší činnosti…

Závěrečná estráda proběhla v nádechu Egypta. Faraoni a Kleopatry byly ke svému korunování doneseni otroky na lehátku s velkým tygrem. Po své tradiční legrační show je pan Dudek pasoval na školáky. O zábavu se postarali zástupci SZTŠ Rožnov, kteří přijeli s koňmi a traktorem a děti se mohly povozit.

Další červnovou událostí byl výlet do Modré, 29.6.2020, který nám taktéž zafinancovala SZTŠ Rožnov. Za spolupráci s nimi jsme velmi vděčni a za ochotu děkujeme hlavně panu Jaroslavu Mandulovi z Vidče, který je ředitelem této střední školy. Máme oblíbený program VODA, na který jezdíme v rámci oslav dne vody, letos se nám ale výlet posunul a to nám nevadí, vždyť to vypadalo, že se výlet neuskuteční vůbec. Fascinující podvodní tunel zaujme vždy všechny děti a stojí za tu dlouhou cestu.

Poslední událostí, na kterou jsme možná nejvíce pyšni je obhájení titulu EKOŠKOLKA, již potřetí. Díky skvělým předškolámů z Ekotýmu, se nám podařilo zaperlit a paní auditorky okouzlit. Jsme pyšní na naši mateřskou školu Vidče, na naše děti, které už od malička mění svět k lepšímu. Pyšně zveřejňujeme naše ocenění.

Přejeme krásné prázdniny.

Zapsala: Pavlína Parks




👍 Sdílejte dále: