Milí rodiče,
máme tady opět ten podzimní čas, plný barev a malebných rozmanitých plodů které nám příroda vykouzlila a s ním čas našícu tradičních PODZIMNÍČKŮ.

Každý rok motivujme rodiče, aby si vzchutnali s dětmi krásy podzimu a z nejrozmanitějších plodin vytvořili doma s dětmi strašáčka nebo skřítka PODZIMNÍČKA. Kreativitě se meze nekladou, je možné použít kusy dřeva, šišky, šípky, jeřabiny, dýně, kaštany, žaludy, bukvice, okory, houby, mechy, kukuřice a cokoli Vás napadne. V minulosti jsme měli výrobky jako panáčky, skřítky, bubáčky, Lesní duchy, ale také celou vesničku na pařezu, kolébku pro víly a spoustu jiných nejrozmanitějších nápadů.

Tato aktivita se týká všech dětí z obou tříd.

Podzimníčky můžete začít nosit již teď uzávěrka je do konce října, neboli do POCHODU BROUČKŮ který jistě ve Vidci proběhne na konci října. Pochod prochází mateřskou školou kde je udělaná z Vašich výrobků krásná noční osvícená výstavka vašich uměleckých děl.

Budeme se těšit na Vaše nápady, důležité je ne to co vytvoříte a jak to bude dokonalé, ale že jste ztrávili kvalitní čas s Vaším dítětem.

Všechny zdravím v podzimních dnech
p. ředitelka Hanka

👍 Sdílejte dále: